Τα σοκολατάκια αυτά τα έκανα χθες, αλλά μπορείτε να τα κάνετε οποιαδήποτε άλλη στιγμή σας πιάσει μια λιγούρα για γλυκό!
ΣΥΝΤΑΓΗ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΑΚΑΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ (εγώ έβαλα Παπαδοπούλου cookies & γεμιστά μπισκότα με γεύση βανίλιας)
~1 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν ανακατεύοντας που και που μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και γίνει σιρόπι. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε. Μόλις διαλυθεί και το κακάο θα προσθέσουμε μπισκότα και τριμμένη φρυγανιά. Αυτό θα γίνει μία μάζα που θα πλάθεται εύκολα. Εγώ επειδή πάντα έχω στο σπίτι γλυκό του κουταλιού νεράντζι κόβω πολύ μικρά κομματάκια και βάζω στο μίγμα. Πλάθω μικρά μπαλάκια! Ο στολισμός τώρα μπορεί να είναι κακάο, τρούφες ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Μετά στο ψυγείο και καλό φάγωμα!
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ: Μπορείτε αντί για τριμμένο μπισκότο που μπορεί να μην έχετε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι να βάλετε ή φρυγανιά ή τριμμένο καρύδι!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου